Bezpečnost a dvojí kvalita potravin
Bezpečnost a dvojí kvalita potravin
Informační příručka projektu AGRI ČR+. Projekt je podpořen Ministerstvem zemědělství ČR a realizuje jej Evropský informační projekt, z.ú.
Cílem projektu je zvýšení pozitivního vnímání bezpečnosti potravin a zdravé výživy, vzdělávání, osvěta a propagace v oblasti bezpečnosti potravin a zdravé výživy přizpůsobené dvěma hlavním cílovým skupinám: na jedné straně široké spotřebitelské veřejnosti a na straně druhé zemědělským a potravinářským podnikatelům.
Na straně spotřebitelů je cílem projektu přispět ke vnímání bezpečnosti potravin a zdravé výživy jako reálně dosažitelného (a dosahovaného) cíle, k jehož naplnění má spotřebitel možnost aktivně přispívat. Na straně zemědělských a potravinářských podnikatelů je záměrem podpořit vnímání bezpečnosti potravin a zdravé výživy jako přirozeného cíle jejich činnosti, k jehož dosažení jsou dány předpoklady již ve způsobu zemědělského hospodaření šetrného k životnímu prostředí.
Webové stránky zadavatele: http://www.euroinfoproject.eu/
Kniha je neprodejná, ale je volně k prohlédnutí a ke stažení zde.
Podívejte se na náš Facebook
Na Twitteru nás najdete jako @BooksPipes